„Bătălie pe zăpadă” la Harghita-Mădăraș | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 20 iulie 2024
Home » Sport » „Bătălie pe zăpadă” la Harghita-Mădăraș
„Bătălie pe zăpadă” la Harghita-Mădăraș

„Bătălie pe zăpadă” la Harghita-Mădăraș

În acest sfârșit de săptămână (31 martie – 2  aprilie), stațiunea Harghita-Mădăraș va fi gazda unei noi ediții a celui mai așteptat eveniment de sfârșit de sezon – Battle on Snow Snowboard & Ski Slopestyle, competiție organizată de RideMore Club și care a ajuns la a doua ediție.

Organizatorii vor aștepta la concurs peste 40 de pasionați ai snowboardului și schiului freestyle care vor sosi la Harghita-Mădăraș din toata țara.

Toți concurenții se vor întrece pe același traseu, însă cei experimentați vor trebui să urmeze o anumită pistă, compusă din 3 linii: opțiune A, elementul 1, kicker mare de 11 metri; opțiune A, elementul 2 – kicker mare de 8 metri. În același timp, traseul pentru amatori va fi: elementul 1 – opțiune Bm kicker mic de 5 metri; elementul 2 – opțiune B, kicker mic de 4 metri.

Traseul mare în compunere și un al 3-lea element care constă dintr-o secțiune de Jib, cu o opțiune de shooter (țeavă de plastic) și o altă opțiune de A-Frame box (cutii de lemn + țeavă din metal pentru alunecare).

Potrivit programului, prima zi a evenimentului, cea de vineri (31 martie) va fi una dedicată antrenamentelor, urmând ca sâmbătă să se desfășoare concursul propriu-zis. Acesta va începe la ora 09:00, când sunt programate antrenamentele; apoi vor avea loc calificări și finala mare, totul fiind preconizat a se încheia în jurul orei 18:00.

Tot sâmbătă seara, concurenți, dar și spectatorii, sunt așteptați la o petrecere, la pensiunea Sugo. Asta după ce înainte cu o zi se vor proiecta filme cu teme de snowboard și schi.

Ziua de duminică, ultima din cadrul evenimentului, va una pentru sesiuni foto și video.

Astfel, cei care vor să se bucure de o ultimă zăpadă în acest sezon, să petreacă câteva ore în preajma unor oameni faini și să se bucure de aerul curat și de o atmosferă pe măsură, pot opta pentru o bătălie pe zăpadă – Battle on Snow.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.