Bărbat suspectat de comiterea unei tâlhării, prins în scurt timp de polițiști | Informația Harghitei - jurnal independent
joi , 18 iulie 2024
Home » Societate » Bărbat suspectat de comiterea unei tâlhării, prins în scurt timp de polițiști
Bărbat suspectat de comiterea unei tâlhării, prins în scurt timp de polițiști

Bărbat suspectat de comiterea unei tâlhării, prins în scurt timp de polițiști

Un bărbat din Miercurea-Ciuc, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, a fost prins și reținut de polițiști pentru 24 de ore.

Potrivit IPJ Harghita, astăzi, în jurul orei 11:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Miercurea-Ciuc au fost sesizați, prin intermediul numărului unic de urgență 112, de către o femeie de 34 de ani, din județul Bacău, că un bărbat ar fi deposedat-o de o poșetă.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, precum și din declarația persoanei vătămate a rezultat faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din Miercurea-Ciuc, a fost abordată de un bărbat care i-a smuls o geantă/poșetă în care se aflau mai multe bunuri personale.

În scurt timp, oamenii legii au identificat un bărbat de 55 de ani bănuit că ar fi autorul faptei și față de care s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore.

Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate și predate femeii pe bază de proces verbal.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.