Bărbat reținut după ce ar fi provocat intenționat incendiul de la Harghita Băi | Informația Harghitei - jurnal independent Bărbat reținut după ce ar fi provocat intenționat incendiul de la Harghita Băi | Informația Harghitei - jurnal independent
vineri , 21 iunie 2024
Home » Societate » Bărbat reținut după ce ar fi provocat intenționat incendiul de la Harghita Băi
Bărbat reținut după ce ar fi provocat intenționat incendiul de la Harghita Băi

Bărbat reținut după ce ar fi provocat intenționat incendiul de la Harghita Băi

În cursul zilei de duminică, polițiștii au dispus reținerea unui bărbat după ce acesta ar fi incendiat un apartament din Harghita Băi.

Potrivit unui comunicat de presă emis de IPJ Harghita, bărbatul, în vârstă de 29 de ani, pe fondul unei stări de nervozitate determinată de unele înțelegeri familiale, ar fi stropit pereții imobilului cu substanța inflamabilă, după care i-ar fi dat foc.

Ca urmare, polițiștii de investigații criminale au dispus reținerea bărbatului, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere.

Reamintim faptul că în cursul zilei de sâmbătă, un incendiu cuprinsese un apartament situat la etajul al doilea într-un bloc de locuințe. Pentru stingerea acestuia s-au deplasat 4 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea-Ciuc, cu două autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD.

Deoarece incendiul se manifesta generalizat în apartamentul respectiv, 20 de persoane s-au evacuat din bloc înainte de sosirea pompierilor.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.