Bărbat decedat după o explozie la o sondă de gaze din Cechești | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 9 decembrie 2023
Home » Societate » Bărbat decedat după o explozie la o sondă de gaze din Cechești
Bărbat decedat după o explozie la o sondă de gaze din Cechești

Bărbat decedat după o explozie la o sondă de gaze din Cechești

O explozie care s-a produs în Cechești, la sonda 25 Chedea, aparținând SC ROMGAZ, s-a soldat cu decesul unui angajat al firmei care deținea sonda de gaze.

Potrivit mr. Croitor Simona din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Oltul” Harghita, explozia s-a produs azi dimineață, în jurul orei 10:15. Totodată, a fost anunțat și faptul că o persoană este rănită, suferind arsuri, aspect infirmat ulterior.

La fața locului s-a deplasat o autospecială cu 4 subofițeri de la Detașamentul de Pompieri Odorheiu Secuiesc și o grupă operativă de la Inspectorat, la fața locului fiind găsită o persoană rănită grav la cap. Din cauza zonei greu accesibile, pompierii militari au transportat victima pe o distanță de aproape 500 de metri până la locul unde se aflau ambulanțele. Acolo au fost efectuate manevre de resuscitare, însă fără succes, victima fiind declarată decedată de către medicul de la Serviciul de Ambulanță Județean Harghita.

Mr. Croitor Simona a mai precizat că bărbatul decedat avea 49 de ani și era angajat al ROMGAZ. De asemenea, explozia nu a fost urmată de incendiu, în prezent fiind efectuate cercetări pentru a se stabili cauzele producerii acesteia.

 

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.