Bărbat de 28 de ani, găsit spânzurat în zona unei săli de sport din Miercurea-Ciuc | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 25 martie 2023
Home » Societate » Bărbat de 28 de ani, găsit spânzurat în zona unei săli de sport din Miercurea-Ciuc
Bărbat de 28 de ani, găsit spânzurat în zona unei săli de sport din Miercurea-Ciuc

Bărbat de 28 de ani, găsit spânzurat în zona unei săli de sport din Miercurea-Ciuc

Un bărbat a fost găsit spânzurat, joi dimineață, în zona sălii de sport a unei instituții de învățământ din Miercurea-Ciuc.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Harghita, Maria Plumbu, a declarat publicației noastre că oamenii legii au fost sesizați, în jurul orei 8:00, prin intermediul serviciului 112 în legătură cu faptul că o persoană a fost găsită decedată în apropierea unei clădiri din Miercurea-Ciuc, iar echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a constatat că era vorba despre un bărbat în vârstă de 28 de ani din municipiul reședință de județ.

Maria Plumbu a precizat că se efectuează cercetări și urmează o necropsie care trebuie efectuată de către specialiști. Cadavrul bărbatului a fost găsit în exteriorul sălii de sport, unde există o structură metalică, în afara perimetrului școli, iar în zona respectivă poate avea acces oricine. Potrivit unor informații, este vorba despre sala de sport a școlii generale „Jozsef Attila” din Miercurea-Ciuc.

EMIL G.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.