Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Băiețelul din Bălan dispărut la începutul săptămânii, găsit mort | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 15 aprilie 2024
Home » Societate » Băiețelul din Bălan dispărut la începutul săptămânii, găsit mort
Băiețelul din Bălan dispărut la începutul săptămânii, găsit mort

Băiețelul din Bălan dispărut la începutul săptămânii, găsit mort

Copilul de 6 ani din oraşul Bălan, dispărut luni, a fost găsit, ieri după-amiază, decedat în râul Olt, după ieşirea din localitate.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Harghita, subinspector Gheorghe Filip, a declarat că, din momentul anunţării dispariţiei copilului, a fost o mobilizare exemplară, sute de oameni fiind implicaţi în acţiunile de căutare a minorului. Numai ieri, şi doar pe raza oraşului Bălan, aproximativ 150 de persoane l-au căutat pe copil. În acţiunile de căutare au fost implicaţi poliţişti, jandarmi, pompieri (inclusiv cu barca pe râul Olt, cu câine specializat în căutare pe apă), militari, pădurari, brigadieri, tehnicieni, salvamontişti, alpinişti, ajutaţi de câini specializaţi în căutare de urme, drone. De asemenea, au fost implicaţi foarte mulţi voluntari, inclusiv din toate localităţile, până la ieşirea Oltului din judeţ.

„Din păcate, copilul a fost găsit decedat în râul Olt”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, precizând că existau suspiciuni în acest sens, însă nu au fost abandonate nici celelalte piste, ieri de exemplu, fiind căutat concentric în jurul oraşului.

Reamintim că dispariţia băieţelului de 6 ani, Manoilă Ciprian-Costel, a fost anunţată, luni seara, de mama lui. Ultima dată a fost văzut în curtea imobilului fostei grădiniţe „Licurici” din Bălan, loc aflat în apropierea râului Olt. (Şt. P.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.