Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Băieţel de 4 ani dispărut de la o stână, găsit după câteva ore cu hipotermie | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 21 februarie 2024
Home » Societate » Băieţel de 4 ani dispărut de la o stână, găsit după câteva ore cu hipotermie
Băieţel de 4 ani dispărut de la o stână, găsit după câteva ore cu hipotermie

Băieţel de 4 ani dispărut de la o stână, găsit după câteva ore cu hipotermie

Zeci de poliţişti şi voluntari au participat, miercuri seara, la căutarea unui copil de 4 ani, din comuna Mărtiniş, care a dispărut de la o stână de pe raza satului Ghipeş, minorul fiind găsit în stare de hipotermie.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Harghita, băieţelul a fost lăsat, între orele 16:30 şi 19:00, de părinţii săi în incinta unei stâne situate pe raza localităţii Ghipeş. Părinţii au observat dispariţia copilului la ora 19:00 şi au început să-l caute în împrejurimi, însă fără nici un rezultat.

Astfel că în jurul orei 21:00 au sesizat poliţiştii de la Postul de Poliţie Mărtiniş despre dispariţia micuţului. „La nivelul Poliţiei municipiului Odorheiu Secuiesc s-a procedat la constituirea unei echipe de cercetare care s-a deplasat la faţa locului în vederea stabilirii împrejurărilor în care a dispărut copilul. Totodată, au fost desfăşurate activităţi de căutare la care au participat mai multe echipe, formate din 16 poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Odorheiu Secuiesc, respectiv Secţiei nr. 5 de Poliţie Rurală Odorheiu Secuiesc şi persoane care, în mod voluntar, s-au alăturat eforturilor întreprinse în acest sens”, conform sursei citate.

Copilul a fost găsit de una dintre echipele de căutare într-o zonă situată în apropierea satului Ghipeş, în jurul orei 23:00, în stare de hipotermie. După ce i s-au acordat primele îngrijiri, a fost condus la locuinţa părinţilor săi şi încredinţat lor. (Şt.P.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.