Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Angajatul consiliului judeţean confirmat, săptămâna trecută, cu COVID-19, a decedat | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 24 februarie 2024
Home » Sănătate » Angajatul consiliului judeţean confirmat, săptămâna trecută, cu COVID-19, a decedat
Angajatul consiliului judeţean confirmat, săptămâna trecută, cu COVID-19, a decedat

Angajatul consiliului judeţean confirmat, săptămâna trecută, cu COVID-19, a decedat

  • Un alt angajat al administraţiei publice judeţene a fost confirmat pozitiv, iar alţi doi sunt suspecţi de a fi contactat noul coronavirus

„Zilele trecute a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus un coleg din cadrul colectivului de muncă al Consiliului Judeţean Harghita şi cu regret trebuie să vă anunţăm că acesta a decedat. Un alt coleg este diagnosticat pozitiv, iar alţi doi sunt suspecţi că ar fi contactat virusul”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Consiliului Judeţean Harghita.

În aceste condiţii instituţia îşi continuă activitatea cu un număr restrâns de angajaţi.

„Colegii din cadrul a trei direcţii îşi desfăşoară activitatea de la domiciliu. La sediul instituţiei are loc o dezinfecţie generală. Vă îndemnăm să utilizaţi mediul online pentru soluţionarea aspectelor administrative (info@judetulharghita.ro) şi vă aducem la cunoştinţă că prelucrarea documentelor pe suport de hârtie va fi îngreunată. În cazul în care se impune, vă stă la dispoziţie biroul de la parterul instituţiei destinat primirii locuitorilor judeţului”, precizează conducerea Consiliului Judeţean Harghita.

Până în prezent au fost înregistrate patru cazuri de COVID-19 la Consiliul Judeţean Harghita, dintre care unul mortal – şi doi suspecţi în aşteptarea rezultatului testării RT-PCR.

Numărul infecţiilor cu noul coronavirus continuă să crească în Harghita, unde au fost raportate pentru săptămână trecută 144 de cazuri noi. (D.M.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.