Amândoi, în aburul pâinii | Informația Harghitei - jurnal independent
joi , 30 noiembrie 2023
Home » Cultură » Amândoi, în aburul pâinii
Amândoi, în aburul pâinii

Amândoi, în aburul pâinii

Fundaţia Culturală „Cezara Codruţa Marica” şi Centrul de Studii Literare „Grigore Vieru” din Târgu-Mureş, în parteneriat cu revista „Vatra veche”, organizează a XII-a ediţie a Concursului Naţional de Creaţie Artistică AMÂNDOI, ÎN ABURUL PÂINII, dedicat zilelor de 1 şi 8 Martie.

Concursul are trei secţiuni: Creaţia artistică a elevilor din ciclul primar; Creaţia artistică a elevilor din ciclul gimnazial; Creaţia artistică a elevilor din ciclul liceal.

Concurenţii vor trimite pe adresa Fundaţiei Culturale „Cezara Codruţa Marica”, B-dul Cetăţii, nr. 13, 540089 Târgu-Mureş, sau pe adresa de e-mail valentin_marica@yahoo.it, până la data de 15 februarie 2016, creaţii originale, versuri, pagini de proză literară sau desene care exprimă frumuseţea, sinceritatea, bucuria, speranţa ce luminează la vârsta copilăriei sau a adolescenţei relaţiile de viaţă, în special cele educative, dintre copil sau adolescent şi mamă.

Textele sau desenele vor fi însoţite de o fişă cu datele personale ale concurentului, menţionând numele şi prenumele, clasa, şcoala la care învaţă, domiciliul, număr de telefon sau adresă de e-mail, profesorul îndrumător.

Informaţii suplimentare la telefon 0744/70.55.27, Valentin Marica, preşedintele Fundaţiei Culturale „Cezara Codruţa Marica”.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.