Adolescenți reținuți după ce au ucis un bărbat și i-au pus cadavrul pe șine, pentru a disimula crima | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 6 decembrie 2023
Home » Societate » Adolescenți reținuți după ce au ucis un bărbat și i-au pus cadavrul pe șine, pentru a disimula crima
Adolescenți reținuți după ce au ucis un bărbat și i-au pus cadavrul pe șine, pentru a disimula crima

Adolescenți reținuți după ce au ucis un bărbat și i-au pus cadavrul pe șine, pentru a disimula crima

Cei doi tineri, de 17 și 19 ani, din Gheorgheni sunt bănuiți că au luat viaţa unui bărbat de 52 de ani și apoi i-au pus trupul pe calea ferată, în zona Gării CFR Gheorgheni. Posibilii autori ai omorului au fost identificați după o săptămână de căutări și investigații. Medicul legist le-a dat planul peste cap.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Harghita, în data de 4 noiembrie, un bărbat de 52 de ani a fost lovit de un tren în municipiul Gheorgheni. La necropsie, medicul legist a constat că victima prezintă și alte leziuni pe corp, în afara celor cauzate de tren, acestea fiind cele care i-ar fi provocat moartea.

În urma investigațiilor, polițiștii au stabilit că cei doi tineri au lovit victima de mai multe ori cu un briceag, apoi i-au sustras 30 de lei, un pachet de ţigări şi telefonul mobil, după care i-au pus trupul neînsuflețit pe calea ferată.

Ieri, cei doi tineri suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore, iar astăzi vor fi prezentaţi instanţei, prin Parchetul de pe lângă Tribunalul Harghita, cu propunerea de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie urmată de moartea victimei şi profanare de cadavre. (D.M.)

 

Comentarii:

comentarii

One comment

  1. Indivizii aceștia nu au nume? Nici măcar inițiale? Dacă se întâmpla un asemenea ca în Vaslui, era plină presa de biografiile autorilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.