Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Acuzat de şantaj şi lovituri sau alte violenţe, cercetat sub control judiciar | Informația Harghitei - jurnal independent
marți , 16 aprilie 2024
Home » Societate » Acuzat de şantaj şi lovituri sau alte violenţe, cercetat sub control judiciar
Acuzat de şantaj şi lovituri sau alte violenţe, cercetat sub control judiciar

Acuzat de şantaj şi lovituri sau alte violenţe, cercetat sub control judiciar

Un bărbat de 38 de ani din municipiul Odorheiu-Secuiesc este cercetat sub control judiciar, după ce, în urmă cu câteva zile, şi-a lovit un concetăţean cu pumnii şi picioarele.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Harghita, Poliţia municipiului Odorheiu-Secuiesc a fost sesizată luni cu privire la faptul că o persoană a fost agresată fizic pe strada Independenţei din localitate. La faţa locului, poliţiştii au identificat un tânăr de 28 de ani, din primele verificări rezultând că acesta a fost lovit de un bărbat de 38 de ani, D.R.

Conform sursei citate, în urma continuării cercetărilor a reieşit că sunt elemente constitutive pentru două infracţiuni: lovire sau alte violenţe şi şantaj. Astfel, miercuri, „având în vedere datele obţinute în anchetă şi antecedentele comportamentale ale agresorului”, bărbatul de 38 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

Azi, suspectul a fost prezentat Judecătoriei Odorheiu-Secuiesc cu propunerea de arestare preventivă, iar Instanţa a dispus faţă de acesta măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

 

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.