Accident rutier în apropiere de Miercurea Ciuc cu 5 victime, din care una încarcerată | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 27 martie 2023
Home » Societate » Accident rutier în apropiere de Miercurea Ciuc cu 5 victime, din care una încarcerată
Accident rutier în apropiere de Miercurea Ciuc cu 5 victime, din care una încarcerată

Accident rutier în apropiere de Miercurea Ciuc cu 5 victime, din care una încarcerată

În această seară, în apropiere de Csiki Panorama, a avut loc o coliziune frontală între două autoturisme. Potrivit biroului de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Oltul” Harghita, la fața locului s-au deplasat patru echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu o autospecială complexă de primă intervenție (ACPI), o autospecială de descarcerare, o autospecială transport personal și victime multiple (ATPVM), o ambulanță SMURD și două echipaje SAJ Miercurea Ciuc, din care un echipaj cu medic.

Conform sursei citate, în urma impactului, 5 persoane au fost rănite, iar una dintre ele a rămas încarcerată într-unul din cele două autoturisme. Victima încarcerată, conștientă, a fost extrasă de către echipajul de descarcerare și predată echipajului SMURD Miercurea Ciuc, două victime au fost preluate de către ATPVM, iar celelalte două victime au fost preluate de către echipajele SAJ Miercurea Ciuc. Toate cele 5 victime vor fi transportate la Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.