Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

A fost anunțat și al 4-lea cap de afiș pentru Rockstadt Extreme Fest 2017 | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 27 mai 2024
Home » Timp Liber » A fost anunțat și al 4-lea cap de afiș pentru Rockstadt Extreme Fest 2017
A fost anunțat și al 4-lea cap de afiș pentru Rockstadt Extreme Fest 2017

A fost anunțat și al 4-lea cap de afiș pentru Rockstadt Extreme Fest 2017

Până la sfârșitul lunii se pot achiziționa bilete cu 230 de lei

Ieri, organizatorii celui mai important festival de muzică rock din Transilvania – Rockstadt Extreme Fest – au anunțat al patrulea headliner pentru ediția din acest an, care va avea loc în perioada 10-13 august, pe terenul de Biatlon de la baza Cetății Râșnov.

Este vorba de Kreator, formație considerată ca fiind cel mai mare nume al thrash-ului european, precum și unul dintre cele mai importante grupuri ale scenei metal din lume. Organizatorii festivalului spun că show-ul oferit de germani se va bucura de o producție pe măsură, aducând cu el și promovarea noului album – Gods of Violence (considerat ca cel mai bun material discografic din ultimii ani).

Tot ieri, pe lângă Kreator, organizatorii au mai anunțat și alte nume ce vor urca pe cele două scene amplasate la festival. Este vorba de Napoleon – una din cele mai marcante trupe britanice ale scenei metalcore; Last Hope – care va reveni la festival după ce a bifat prima ediție a REF; Jucifer – cel mai zgomotos duo al lumii; Indian Fall.

În afara acestor nume, până acum au mai fost confirmate formațiile: Opeth, Carcass, Annihilator, Korpiklaani, Alestorm, Napalm Death, Nile, August Burns Red, Suffocation, Leprous, Fit For An Autopsy, Wolfheart, Give Em Blood, Power Trip, Diamonds Are Forever, IXXI, Anime Torment, Angrepp, Zombie Attack, Necrovile, Crimena, Teethgrinder, Taine, Grimegod, Allochiria, Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut, Kultika și Blacksheep.

Bilete la preț promoțional

O altă noutate anunțată de organizatorii festivalului este aceea că, în urma parteneriatului cu Monster Energy Drink, în perioada 16-29 martie se pot achiziționa abonamente la prețul de 230 de lei.

După aceasta dată, abonamentele vor fi de 270 de lei, iar pe perioada festivalului vor putea fi achiziționate cu 300 de lei.

Abonamentele pot fi cumpărate de pe site-ul oficial al festivalului (www.rockstadtextremefest.ro – aici urmând a fi găsite și alte informații suplimentare), precum și în rețeaua de bilete Eventim, MyTicket și Bilete.ro; din Harghita, acestea se pot lua de la Orange Shop, din Miercurea-Ciuc și Odorheiu-Secuiesc.

LIVIU CÂMPEAN

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.