Accesul în sediul Consiliului Judeţean se va face pe baza cardului de vizitator | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 16 iunie 2024
Home » Societate » Accesul în sediul Consiliului Judeţean se va face pe baza cardului de vizitator
Accesul în sediul Consiliului Judeţean se va face pe baza cardului de vizitator

Accesul în sediul Consiliului Judeţean se va face pe baza cardului de vizitator

Consiliul Judeţean Harghita a anunţat că accesul în sediul instituţiei, situat în Piaţa Libertăţii, nr. 5, pentru persoanele care au de rezolvat situaţii personale şi profesionale, a celor care participă la evenimente sau expoziţii, se va face prin intermediul unui card de vizitator.

„Persoana care doreşte să intre în instituţie va trebui să se legitimeze la poarta de intrare şi să specifice scopul vizitei sale şi instituţia la care doreşte să meargă. La plecare, cardul de vizitator va fi predat. Pentru diferite evenimente şi expoziţii, atunci când este vorba de prezenţa mai multor persoane în clădirea instituţiei, accesul va fi permis prin scanarea unui cod QR. Implementarea noului sistem va dura o perioadă de timp care să permită familiarizarea cu noua procedură a cetăţenilor şi a personalului care îşi desfăşoară activitatea în Palatul Administrativ”, informează printr-un comunicat de presă Consiliul Judeţean Harghita.

Conform sursei citate, pentru persoanele care au de rezolvat diferite situaţii la Instituţia Prefectului – judeţul Harghita accesul se va face doar la intrarea dinspre Universitatea Sapientia, Piaţa Libertăţii, nr. 1.

CJ Harghita mai informează că la ambele intrări în Palatul Administrativ vor fi afişate informări cu privire la modul şi condiţiile de acces în clădire.

„Consiliul Judeţean Harghita depune toate eforturile pentru a elimina orice obstacol şi a accelera procesul de implementare a accesului în instituţie. De asemenea, pentru facilitarea interacţiunii cu cetăţenii judeţului Harghita, în cadrul proiectului DIGIT-HR a fost creat portalul online accesibil la link-ul https://ugyfelkapuhr.ro/ro/auth/login”, se mai arată în comunicatul citat. (Şt.P.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.