Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

8-11 iulie, la Izvoru Mureşului: SMART FEST | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 19 mai 2024
Home » Cultură » 8-11 iulie, la Izvoru Mureşului: SMART FEST
8-11 iulie, la Izvoru Mureşului: SMART FEST

8-11 iulie, la Izvoru Mureşului: SMART FEST

  • Un eveniment educaţional şi cultural, care va aduce în faţa publicului profesionişti din diferite domenii, precum şi nume ale scenei muzicale româneşti

SMART FEST sau Soul, Muzic, Art Fest a luat naştere la iniţiativa unor oameni dedicaţi comunităţii din care fac parte, reunind preponderent personalităţi din judeţele Harghita şi Braşov, alături de alţi profesionişti recunoscuţi inclusiv la nivel internaţional. Dezvoltat Ca proiect educaţional-cultural, SMART FEST are menirea de a pune în legătură participanţii cu experienţă şi know-how-ul profesioniştilor în domeniile dezvoltare personală, psihologie, nutriţie sănătoasă, permacultură, arhitectură ecologică, aromaterapie, life coaching, artă teatrală, antreprenoriat, actorie, cinematografie, astronomie, arte plastice şi arte marţiale.

Astfel, între 8 şi 11 iulie, la Izvoru Mureşului, în cadrul Complexului Sportiv Naţional, vor sosi speakeri (comunicatori inspiraţionali) de renume naţional şi internaţional care vor împărtăşi din experienţa lor. Potrivit organizatorilor, la festival vor fi prezenţi autori de bestsellere, antreprenori de top, realizatori TV, precum şi alţi experţi din domeniul artei, culturii, afacerilor.

Partea artistică va include concerte (vor cânta Robin and the Backstabbers, Cvartetul Anima, DJ Nori, DJ Mera, DJ Hofman, DJ Luca, dar va fi prezentă şi muzica tradiţională românească), prezentări de cărţi, pictură, dar organizatorii promit şi alte surprize în cadrul festivalului.

Cum va decurge o zi în cadrul SMART FEST? Dimineaţa vor avea loc conferinţe; în partea a doua a zilei vor fi ateliere tematice, iar seara este dedicată concertelor, proiecţiilor de filme şi petrecerilor; iar noaptea, sub îndrumarea Ucenicului Astronom, se vor face şi observaţii astronomice.

„Noi, cei din echipa SMART FEST credem în a dărui celorlalţi speranţa unui viitor mai bun în care fiecare dintre noi contribuie la binele comunităţii din care face parte. Evenimentul se doreşte a fi o oportunitate de relansare a relaţiilor armonioase dintre oameni, indiferent de etnia, religia, apartenenţa sau naţionalitatea pe care o avem fiecare. SMART FEST este despre tine, despre noi, despre faptul că viaţa merge mai departe.

Noi ne adresăm tuturor celor care înţeleg că împreună este mai puternic decât separat, complementar este mai potrivit decât diferit şi celor care ştiu că armonia este starea primordială a tuturor lucrurilor”, precizează organizatorii evenimentului în cadrul unui comunicat de presă.

Mai multe informaţii despre festival pot fi găsite pe pagina de Internet a evenimentului, www.smartfest.ro.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.