17 intervenții ale pompierilor harghiteni | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 2 decembrie 2023
Home » Societate » 17 intervenții ale pompierilor harghiteni
17 intervenții ale pompierilor harghiteni

17 intervenții ale pompierilor harghiteni

În ultimele două zile:

Potrivit unui comunicat de presă emis de Inspectoratul pentru Situații urgență „Oltul” Harghita, în ultimele două zile, pompierii militari au gestionat 17 intervenții, în majoritatea cazurilor fiind solicitați pentru acordarea asistenței medicale. În aceste cazuri, echipajele SMURD au acționat pentru acordarea primului ajutor unui număr de doi copii și 15 persoane adulte aflate în dificultate, în cazul unui accident rutier, produs pe DN 13B, comuna Joseni, nouă diverse afecțiuni medicale și șase traumatisme.

Ieri, echipajul de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc a fost solicitat să intervină la un caz de asistență persoane, în Harghita-Băi, însă, după deblocarea uşii de acces în locuință, cu ajutorul accesoriilor din dotare, echipajul de intervenţie a găsit o persoană de sex masculin, în vârstă de 70 de ani, decedată.

Tot ieri, echipajul SMURD din Gheorgheni a acționat pentru acordarea primului ajutor calificat victimei unui accident rutier produs pe DN 13B, pe raza localității Joseni. Pacientul, în vârstă de 59 de ani, acuza dureri la nivelul membrului inferior drept, genunchi și umăr stâng, acesta fiind preluat și transportat la Spitalul Municipal Gheorgheni, pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.