130 de mii de lei pentru sportul şi cultura din Topliţa | Informația Harghitei - jurnal independent
joi , 13 iunie 2024
Home » Cultură » 130 de mii de lei pentru sportul şi cultura din Topliţa
130 de mii de lei pentru sportul şi cultura din Topliţa

130 de mii de lei pentru sportul şi cultura din Topliţa

  • Undă verde pentru depunerea proiectelor pe cele două domenii

Primăria municipiului Topliţa a anunţat că a început sesiunea de depunere a proiectelor în cadrul Programului anual de sprijinire a sportului, respectiv Programului general de finanţare nerambursabilă a programelor, proiectelor şi acţiunilor culturale.

Bugetul alocat în acest an pentru domeniul sport este de 80.000 de lei, iar data limită de depunere a proiectelor este 22 iunie, ora 12:00.

Solicitanţii pot fi structuri sportive (asociaţii sportive, cluburi sportive, inclusiv cele organizate ca societăţi comerciale, unităţi de învăţământ cu program sau profil sportiv, palate şi cluburi ale copiilor şi elevilor), care îşi desfăşoară activitatea pe raza administrativ-teritorială a municipiului Topliţa şi care dispun de certificat de identitate sportivă.

Pentru cultură bugetul alocat este de 50.000 de lei, iar data limită de depunere a proiectelor este 21 iunie, ora 12:00.

Solicitanţii pot fi persoane fizice sau persoane juridice de drept public sau privat, fără scop patrimonial, române autorizate, respectiv înfiinţate sau recunoscute în condiţiile legii române, cu sediul în Topliţa şi care îşi desfăşoară programul, proiectul sau acţiunea culturală în proporţie de 70% pe raza administrativ-teritorială a municipiului de pe Mureşul Superior.

În cazul ambelor proiecte, oferta de solicitare a finanţării nerambursabile se depune într-un plic sigilat la sediul primăriei sau se poate trimite în format electronic, scanată într-un singur fişier în format PDF cuprinzând toate materialele solicitate şi semnată electronic, pe adresa de e-mail: secretariat@primariatoplita.ro.

Mai multe detalii pot fi obţinute de pe pagina de Internet primariatoplita.ro. (L.C.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.