Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

AUTOMOBILISM: Trofeul METALUBS – Lacul Sf. Ana | Informația Harghitei - jurnal independent
joi , 18 aprilie 2024
Home » Sport » AUTOMOBILISM: Trofeul METALUBS – Lacul Sf. Ana
AUTOMOBILISM: Trofeul METALUBS – Lacul Sf. Ana

AUTOMOBILISM: Trofeul METALUBS – Lacul Sf. Ana

Clubul Auto Crono CV organizează, în colaborare cu Clubul Pro Motor Harghita, etapa a III-a din cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă 2 şi etapa I din cadrul Campionatului Regional de Viteză în Coastă: Trofeul METALUBS – Lacul Sf. Ana, ediţia a VII-a.

Fiecare om are propriile provocări, dorinţe sau aşteptări. Ionescu Claudiu a reuşit să se remarce prin evoluţia foarte bună în primele etape din acest campionat. Parcursul acestui pilot ne face să credem că-l vom vedea anul viitor în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă. A debutat în competiţiile regionale în anul 2014, iar acum putem să-i urmărim evoluţia în CNVC2.

„Îmi plac cursele de viteză în coastă. După ce am participat la curse regionale, am hotărât să fac pasul în acest campionat. Rezultatele foarte bune obţinute la primele etape, locul 1, respectiv 2 îmi dau încredere şi putere, mă motivează. Nu cunosc traseul la la Sfânta Ana. Am înţeles că pe acest traseu un pilot bun poate recupera pe viraje şi pe liniile drepte poate stoarce puterea motorului. Sper să nu mă confrunt cu probleme tehnice, la Râşnov am rămas fără planetară şi fără timonerie. Am făcut revizia motorului. Strategic, sunt hotărât să obţin timpi buni şi din setările suspensiei. Am adaptat cutia de viteze cerinţelor mele şi îmi doresc un rezultat foarte bun”, a precizat Ionescu Claudiu.

Aşadar, duminică aveţi ocazia să gustaţi din adrenalina competiţiilor de viteză în coastă într-un decor de basm alături de piloţi cu licenţă sau de piloţi amatori. Pe aceşti temerari îi puteţi întâlni şi în parcul service.

Program

Orele 11:10-12:20 – recunoaşteri I, II (cu start la 30 de secunde);

Orele 12:20-13:00 – antrenamente oficiale – I;

Orele 13:00-13:30 – pauză, deschiderea circulaţiei 1;

Orele 13:45-15:45 – manşe de concurs I, II;

Orele 16:00-16:30 – pauză, deschiderea circulaţiei 2;

Orele 16:45-18:30 – manşe de concurs III;

Ora 19:00 – afişarea rezultatelor provizorii;

Ora 19:30 – festivitatea de premiere.

Restricţii de circulaţie spre Lacul Sf. Ana

Cu ocazia desfăşurării competiţiei automobilistice, circulaţia publică va fi restricţionată în data de 21.05.2017, după cum urmează: 10:30-13:00, 13:30-16:00 şi 16:30-18:30 pe sectorul de drum cuprins între intersecţia DN 11C cu DJ 113A şi Lacul Sf. Ana, pe o lungime de 4 km.

Trofeul METALUBS este susţinut de Metalubs International SRL, se desfăşoară sub tutela Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, cu sprijinul Inspectoratului de Poliţie – Serviciul Rutier Covasna şi Harghita, al Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Harghita, al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Covasna, respectiv Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport Harghita. (Liviu Câmpean)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.