FOTBAL: Toplițenii s-au impus în Liga a IV-a și se pregătesc pentru baraj | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 21 iulie 2024
Home » Sport » FOTBAL: Toplițenii s-au impus în Liga a IV-a și se pregătesc pentru baraj
FOTBAL: Toplițenii s-au impus în Liga a IV-a și se pregătesc pentru baraj

FOTBAL: Toplițenii s-au impus în Liga a IV-a și se pregătesc pentru baraj

Pentru a deveni campioni în Liga a IV-a, seria harghiteană, toplițenii de la PROMureșul  nu aveau voie să piardă meciul de duminică seara, în compania echipei FK M. Ciuc 2, la o diferență mai mare de două goluri. Ciucanii s-au impus  pe stadionul Mureșul Toplița – o arenă umplută cu peste 500 de suporteri ai echipei gazdă – cu scorul de 1-0, insuficient pentru ca FK M. Ciuc 2 să revină în lupta pentru titlu.

Această performanță vine după 5 ani de înființarea clubului și numai 4 ani de la începerea activității. PROMureșul Toplița a fost înființat de regretatul antrenor Vlad Todiriță în anul 2012, începându-și activitatea un an mai târziu cu o singură grupă de juniori. În sezonul 2014-2015 grupa U19, aflându-se la prima participare într-o competiție oficială, a obținut locul 2. Un an mai târziu U19 a câștigat competiția județeană, totodată fiind puse bazele și echipei de seniori.

În acest sezon, PROMureșul a ajuns să aibă 4 echipe angrenate în competițiile organizate de AJF Harghita, impunându-se în Liga a IV-a harghiteană și în campionatul U19.

Lotul de seniori al PROMureșul Toplița: Cristian Țandea, Virgil-Dan Bor, Ionuț Covrig, Alexandru Dolhescu, Răzvan Maximiuc, Paul Ungureanu, Răzvan Stan, Marius Dunca (este și organizator de competiții), Kercso Ladislau, Tudor Tararache, Alin Crăciun, Alexandru Ujlaki, Mădălin Marin, Cristian Peter, Silviu Tararache, Vasile Ciocania (căpitan), Ionuț Todiriță, Kiss Zsolt, Daniel Roca, Böythe Szilárd, Raul Mera, Vlad Gliga, Andrei Olariu și Bűkfeyes-Rákossy Zsombor, Florin Petrescu. Antrenori: Silviu Tararache și Tudor Tararache.

Lotul U19: Alexandru Raita, Alexandru Țifrea, Böythe Endre, Ionuț Todiriță, Andrei Olariu, Böythe Szilárd, Alin Crăciun, Vlad Gliga, Denis Coșarcă, Bogdan Pop, Alexa Răzvan, Sergiu Bicăjan, Ambrus Norbert, Alexandru Chirilă, Raul Mera, Alexandru Gherasim, Lovász Alpár, Cătălin Cotfas, Laurențiu Varga, Matei Straia și Tokes Sebastian.

∗∗∗

În ediția print de vineri a ziarului nostru vom publica un scurt interviu cu antrenorul-jucător al echipei de seniori, Silviu Tararache.

 

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.