Eveniment online destinat mămicilor care se pregătesc să nască | Informația Harghitei - jurnal independent
marți , 29 noiembrie 2022
Home » Sănătatea » Eveniment online destinat mămicilor care se pregătesc să nască
Eveniment online destinat mămicilor care se pregătesc să nască
DCIM100MEDIADJI_0060.JPG

Eveniment online destinat mămicilor care se pregătesc să nască

  • Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Miercurea Ciuc, în parteneriat cu Asociaţia Mamelor din Ciuc, organizează, joi, o întâlnire pe aplicaţia Zoom, având ca obiect pregătirea gravidelor pentru naştere. Întrebările sunt aşteptate până miercuri seara pe pagina de Facebook a spitalului şi pe adresa de e-mail: kiss.edit@spitalmciuc.ro

La întâlnirea online vor participa medici şi asistente de la secţiile Obstetrică-Ginecologie şi Neonatologie ale spitalului judeţean: dr. Portik Botond, medic specialist de obstetrică-ginecologie, asistenta şefă Jakab Mihaela, şefa secţiei Neonatolofie, medic specialist neonatolog dr. Füstös Annamária şi asistenta şefă Márk Katalin, care vor oferi informaţii de interes legate de subiect şi vor răspunde întrebărilor adresate în prealabil.

„În perioada pandemică nu am putut organiza vizite la maternitate şi gravidele s-au interesat despre acestea. Acest lucru ne-a fost semnalat de către Asociaţia Mamelor din Ciuc, dar am simţit nevoia reluării întâlnirilor cu gravidele şi din partea instituţiei noastre. De aceea realizăm această întâlnire Zoom, la care aşteptăm cu drag gravidele”, a declarat dr. Konrád Judit, managerul spitalului judeţean harghitean.

Pentru a putea realiza un grupaj şi pentru a oferi cât mai multe informaţii viitoarelor mămici, persoanele interesate sunt rugate să trimită întrebările până miercuri seara, pe pagina de Facebook a spitalului sau pe adresa de e-mail: kiss.edit@spitalmciuc.ro.

Evenimentul va avea loc joi, 18 martie, cu începere de la ora 15:00, în limba maghiară şi de la ora 16:00, în limba română, iar datele de acces la întâlnirea online intitulată „A naşte la noi” le puteţi găsi pe pagina de Facebook a spitalului: Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház/Spitalul Judeţean de Urgenţă M-Ciuc.

Organizatorii evenimentului online atenţionează că intrarea în Zoom-meeting se deschide la oră exactă.

Daniela MEZEY

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.