Topliţa:Elevii claselor II-IV vor putea urma cursuri de iniţiere în înot | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 3 decembrie 2022
Home » Sănătatea »
Topliţa:
Elevii claselor II-IV vor putea urma cursuri de iniţiere în înot

Topliţa:
Elevii claselor II-IV vor putea urma cursuri de iniţiere în înot

Veste bună pentru copiii şi părinţii topliţeni, cei mici având posibilitatea ca din acest an şcolar să urmeze, gratuit, cursuri de iniţiere în înot, în cadrul unui program derulat de către Primăria municipiului Topliţa.

Consiliul local Topliţa a aprobat, în cadrul ultimei şedinţe ordinare, documentaţia de atribuire prin achiziţie a contractului privind „Activităţile sportive – iniţiere înot în cadrul Băilor Bánffy Topliţa – Centrul Wellness pentru elevii claselor a II-a, a III-a şi a IV-a – Înot pentru sănătate”.

Potrivit raportului de specialitate, de aceste cursuri ar urma să beneficieze 80 de elevi din şcolile topliţene, aflaţi în clasele a II-a, a III-a şi a IV-a. Cursurile de iniţiere în înot se vor desfăşura de două ori pe săptămână şi vor fi ţinute de către instructori specializaţi în cadrul Centrului Wellness Băile Bánffy Topliţa.

Conform caietului de sarcini, ofertantul trebuie să asigure minimum 2 instructori calificaţi, care să fie prezenţi la toate cursurile desfăşurate, pe întreaga durată de desfăşurare a contractului.

Cursurile vor avea loc în timpul săptămânii, de marţi până vineri, în intervalul orar 13:00-18:00, de două ori pe săptămână, a câte două ore pentru fiecare şedinţă. Cursul de iniţiere trebuie să aibă minimum 10 ore de curs pentru un copil, iar grupul va fi format din copii de aceeaşi categorie de vârstă, dar să nu depăşească numărul de 10 copii.

Preţul contractului este de 21.000 de lei, fără TVA, respectiv 252 lei, fără TVA, pentru fiecare copil participant la curs (maximum 83 de copii în anul 2022), acesta urmând a fi valabil până pe 31 decembrie, cu posibilitate de prelungire.

LIVIU C.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.