Casa Artelor din Miercurea Ciuc, iluminată în culorile drapelului României | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 23 ianuarie 2023
Home » Sănătatea » Casa Artelor din Miercurea Ciuc, iluminată în culorile drapelului României
Casa Artelor din Miercurea Ciuc, iluminată în culorile drapelului României

Casa Artelor din Miercurea Ciuc, iluminată în culorile drapelului României

Primăria municipiului Miercurea Ciuc a oferit o surpriză plăcută locuitorilor urbei, iluminând de 1 Decembrie fosta Casă de Cultură a Sindicatelor în culorile drapelului României.

Luminile au fost aprinse după ora 17:00, iar clădirea va rămâne iluminată până în jurul orei 22:00.

Cu această ocazie, subprefectului județului Harghita cu atribuții de prefect, Marius Țepeluș, declara că „este o reală bucurie să simți că felul în care te-ai manifestat în comunitate în decursul timpului și că potecile bătătorite ale bunei conviețuiri dau roadele normalității.

Am susținut mereu că locul în care trăim are șansa unei comunități unite, un loc binecuvântat pentru români și maghiari deopotrivă, cu condiția implicării sincere, a argumentelor serioase și cu oamenii potriviți, care înțeleg că putem trăi și sărbători împreună, așa diferiți cum suntem.

Așa s-ar putea traduce în cheie simbolică și realizarea acestui proiect prin care Casa Artelor din Miercurea-Ciuc este luminată, de Ziua Națională, în culorile drapelului României, proiect pentru care țin să-i mulțumesc primarului municipiului Miercurea-Ciuc, domnul Korodi Attila, și echipei din primărie, cu care de altfel am conlucrat aproape 10 ani și-am dus la bun sfârșit multe proiecte pentru comunitatea noastră.

La mulți ani, harghiteni! La mulți ani, România!”.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.