A fost lansat videoclipul de promovare al proiectului Visit Topliţa | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 22 ianuarie 2023
Home » Sănătatea » A fost lansat videoclipul de promovare al proiectului Visit Topliţa
A fost lansat videoclipul de promovare al proiectului Visit Topliţa

A fost lansat videoclipul de promovare al proiectului Visit Topliţa

Proiectul Visit Topliţa este reprezentarea în online a Asociaţiei pentru Topliţa şi are viziunea de a creşte turismul în zonă, iniţiativa aparţinându-le lui Claudiu Ciprian Cifu şi Cristian Baciu, membrii fondatori ai asociaţiei. Proiectul a fost dezvoltat în colaborare cu cMaximize, agenţie de media şi marketing specializată în turism, al cărei administrator este Vlad Berindean.

După ce în vară municipiul Topliţa a fost declarat câştigător la categoria „localităţi turistice” în cadrul emisiunii Destinaţia anului 2020, difuzată de Prima TV (organizarea aparţinând în întregime asociaţiei, potrivit membrilor acestora), acum, în toamnă, se finalizează un alt proiect. Este vorba de Promovarea zonei de Nord a judeţului Harghita, proiect al Asociaţiei pentru Topliţa, derulat în perioada 1 iulie – 30 octombrie şi finanţat cu sprijinul Secretariatului general al Guvernului prin Serviciul Dezvoltare Comunitară, din cadrul Direcţiei Generale Guvernare Deschisă, Relaţii Publice şi Cooperare.

În cadrul acestui proiect a fost realizat şi filmul de promovare Visit Topliţa. Filmările au fost realizate în perioada 7-11 septembrie, iar ideea videoclipului este surprinderea unui cuplu care vizitează zona Topliţei, vizitează principalele obiective turistice şi experimentează activităţile de agrement de care turiştii pot beneficia în zonă. Printre atracţiile turistice prezentate se află: Munţii Călimani, cascada geotermală, zona Banffy (cu centrul wellness şi pista de bob de vară), dar este realizată şi o prezentare aeriană a municipiului de pe Mureşul Superior.

Lansarea acestuia a avut loc duminică seară, pe pagina de Facebook a Visit Topliţa – facebook.com/visittoplita.

LIVIU C.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.