Ziua Armatei României, fără manifestări publice în centrul municipiului Miercurea Ciuc | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 13 august 2022
Home » Societate » Ziua Armatei României, fără manifestări publice în centrul municipiului Miercurea Ciuc
Ziua Armatei României, fără manifestări publice în centrul municipiului Miercurea Ciuc

Ziua Armatei României, fără manifestări publice în centrul municipiului Miercurea Ciuc

În acest an, dat fiind contextul actual, precum şi necesitatea respectării tuturor măsurilor de prevenire şi combatere a virusului SARS-CoV-2 stabilite la nivel local, Brigada 61 Vânători de Munte „General Virgil Bădulescu” nu va mai organiza la Monumentul Ostaşului Necunoscut ceremonia militară şi religioasă.

Cu prilejul sărbătoririi „Zilei Armatei României” – moment cu valoare de simbol în istoria neamului românesc, duminică, 25 octombrie 2020, începând cu ora 10:00, la sediul Brigăzii 61 Vânători de Munte „General Virgil Bădulescu” din municipiul Miercurea Ciuc va avea loc, într-un cadru restrâns, ceremonia militară şi religioasă de comemorare a luptei şi jertfei armatei şi a poporului român pentru libertate şi independenţă, pentru unitate şi integritate naţională.

Ceremonia se va desfăşura cu respectarea tuturor măsurilor de prevenire şi combatere a virusului SARS-CoV-2 şi a restricţiilor care se impun în această perioadă.

Ziua Armatei României este sărbătorită, în fiecare an, pe 25 octombrie, dată care marchează eliberarea teritoriului naţional.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.