Zece localităţi harghitene cu rată de infectare de peste trei la mie | Informația Harghitei - jurnal independent
joi , 19 mai 2022
Home » Sănătate » Zece localităţi harghitene cu rată de infectare de peste trei la mie
Zece localităţi harghitene cu rată de infectare de peste trei la mie

Zece localităţi harghitene cu rată de infectare de peste trei la mie

În mai multe localităţi harghitene rata de infectare cu coronavirus a trecut de 3 la mia de locuitori, printre acestea numărându-se şi municipiul reşedinţă de judeţ. Direcţia de Sănătate Publică Harghita a informat, joi, că incidenţe de peste 3 la mie pe parcursul a două săptămâni au fost înregistrate în Voşlăbeni (3,05‰), Sâncrăieni (3,37‰), Subcetate (3,38‰), Remetea (3,45‰), Miercurea Ciuc (3,55‰), Joseni (3,67‰), Dealu (3,82‰), Păuleni-Ciuc (3,83‰), Gheorgheni (4‰) şi Ciumani (6,26‰).

În localităţile Avrămeşti, Bilbor, Corbu, Cozmeni, Dârjiu, Ocland, Săcel, Satu Mare, Secuieni şi Ulieş nu a fost raportat nici un caz nou de infectare pe parcursul a 14 zile.

Incidenţa numărului de cazuri la nivelul întregului judeţ era, în data de 13 ianuarie, de 1,77 la mia de locuitori.

Astăzi, în Harghita au fost anunţate 105 cazuri noi de infectare şi a fost înregistrat şi un deces asociat infecţiei cu SARS-CoV-2, numărul celor care şi-au pierdut viaţa în judeţ de la începutul pandemiei ridicându-se la 865. În spitalele din Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Gheorgheni şi Topliţa erau internaţi 99 de pacienţi cu COVID-19, iar în izolare la domiciliu se aflau 593 de persoane, ceea ce înseamnă că în Harghita erau 692 de cazuri active de infectare. (E.G.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.