Tânăr arestat preventiv pentru că a cultivat cannabis la domiciliul tatălui său și l-a vândut în România și Ungaria | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 26 iunie 2022
Home » Societate » Tânăr arestat preventiv pentru că a cultivat cannabis la domiciliul tatălui său și l-a vândut în România și Ungaria
Tânăr arestat preventiv pentru că a cultivat cannabis la domiciliul tatălui său și l-a vândut în România și Ungaria

Tânăr arestat preventiv pentru că a cultivat cannabis la domiciliul tatălui său și l-a vândut în România și Ungaria

  • Acesta ar fi produs și comercializat zeci de kilograme de canabis

Un tânăr de 26 de ani a fost arestat preventiv, ieri, pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc, după ce în perioada 2020-2021 a cultivat cannabis indoor, la domiciliul tatălui său de pe raza unei comune izolate din județul Mureș, informează DIICOT – Biroul Teritorial Harghita și SCCO Harghita. Cantitățile de cannabis produse – zeci de kilograme de droguri – au fost comercializate către persoane de pe teritoriul României și Ungariei.

Luni, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Harghita împreună cu lucrătorii de poliție din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Harghita, din cadrul BCCO Târgu Mureș, au efectuat două percheziții domiciliare. În urma acestora au fost identificate și ridicate părți componente ale unei instalații necesare pentru cultivarea cannabisului, precum și cantitatea de aproximativ 1,5 kilograme de fragmente vegetale de cannabis.

Tânărul a fost reținut luni pentru 24 de ore, iar marți Tribunalul Harghita a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Regele Ferdinand I” Târgu Mureș. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.