Primăria comunei Voşlăbeni vine în ajutorul cetăţenilor cu servicii publice online | Informația Harghitei - jurnal independent
marți , 28 iunie 2022
Home » Societate » Primăria comunei Voşlăbeni vine în ajutorul cetăţenilor cu servicii publice online
Primăria comunei Voşlăbeni vine în ajutorul cetăţenilor cu servicii publice online

Primăria comunei Voşlăbeni vine în ajutorul cetăţenilor cu servicii publice online

Primăria comunei Voşlăbeni vine în sprijinul locuitorilor cu servicii publice online, prin intermediul aplicaţiei Regista.

Cu ajutorul acestei aplicaţii, cetăţenii pot depune cereri online pentru diverse solicitări sau pot face sesizări pe harta digitală a comunei. De asemenea, cei interesaţi pot face programări online pentru audienţe şi alte servicii, pot verifica stadiul solicitărilor depuse, de acasă, în timp real şi pot consulta documente de interes public.

„Aplicaţia Regista este un ajutor concret pentru Primăria Voşlăbeni, deoarece cetăţenii pot comunica cu instituţia de oriunde, chiar şi de pe telefonul mobil, fără să se deplaseze la sediu”, a arătat primarul comunei, Mihail-Dumitru Tinca, citat pe pagina oficială de Facebook a primăriei.

Locuitorii comunei Voşlăbeni pot să evite mersul la primărie şi pot să câştige timp folosind portalul https://voslobeni.regista.ro.

Portalul de e-Guvernare Regista este o extensie a site-ului oficial pentru a facilita comunicarea. Regista este o aplicaţie care automatizează şi eficientizează activitatea din administraţia publică şi companii private.

În total, până în prezent, în judeţ sunt 11 primării, inclusiv Voşlăbeni, care folosesc aplicaţia Regista: Cârţa, Lueta, Ocland, Vărşag, Cristuru Secuiesc, Lupeni, Sândominic, Dăneşti, Mădăraş şi Tomeşti. (Şt.P.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.