Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Percheziții la persoane ce aveau permise de conducere sau de ședere sârbe, falsificate pe teritoriul Ungariei | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 29 ianuarie 2022
Home » Societate » Percheziții la persoane ce aveau permise de conducere sau de ședere sârbe, falsificate pe teritoriul Ungariei
Percheziții la persoane ce aveau permise de conducere sau de ședere sârbe, falsificate pe teritoriul Ungariei

Percheziții la persoane ce aveau permise de conducere sau de ședere sârbe, falsificate pe teritoriul Ungariei

11 persoane din mai multe localități harghitene au fost audiate

Un număr de 22 de percheziții domiciliare au fost efectuate pe teritoriul județului Harghita, la mai multe persoane suspecte că dețineau permise de conducere auto și permise de ședere sârbe, falsificate pe teritoriul Ungariei.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Harghita, perchezițiile, la care au participat 42 de polițiști, au fost efectuate luni, „în baza unei comisii rogatorii internaţionale emise de autorităţile din Republica Ungaria, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita”. Conform sursei citate, au fost vizate persoane ce aveau eliberate permise de conducere şi permise de şedere sârbe, falsificate pe teritoriul Ungariei.

În urma acestor percheziții, au fost găsite şi audiate 11 persoane din cele căutate, din Miercurea-Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Cristuru Secuiesc, Atid, Avrămeşti şi Ulieş.  De asemenea, au fost  identificate şi ridicate trei permise de conducere şi s-au făcut recunoaşteri după fotografii ale persoanelor suspectate de a fi comis falsurile, potrivit informațiilor furnizate miercuri. (Șt.P.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.