Parapantiştii corbeni, în competiţie la Sibiu | Informația Harghitei - jurnal independent
vineri , 7 octombrie 2022
Home » Sport » Parapantiştii corbeni, în competiţie la Sibiu
Parapantiştii corbeni, în competiţie la Sibiu

Parapantiştii corbeni, în competiţie la Sibiu

În perioada 30 octombrie – 1 noiembrie, la Sibiu va avea loc un concurs de parapantism care contează şi în cadrul Campionatului Naţional. La acesta vor participa şi parapantişti din cadrul clubului The Raven, din comuna harghiteană Corbu.

Bogdan Oprea, preşedintele Asociaţiei Clubul Sportiv The Raven, preciza în cadrul unei conferinţe de presă, care a avut loc joi, că la Sibiu vor fi mai multe categorii – open, FAI (Federaţia Aeronautică Internaţională), tandem şi feminin, iar clubul din Corbu va fi prezent cu 6 sportivi, care vor concura la primele trei categorii.

„Sperăm să ne clasăm pe podium şi să obţinem puncte care să ne permită participarea la competiţiile internaţionale”, spunea Bogdan Oprea.

Acesta mai preciza că în urma depunerii unui proiect intitulat Campionatul Naţional de parapantă/Cupa României la parapantă, care are motto-ul Concurăm pentru sportul harghitean, participarea la concurs este sprijinită de Consiliul Judeţean Harghita, care a contribuit financiar pentru achiziţia de echipamente necesare concursului.

LIVIU CÂMPEAN

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.