Nominalizările la Premiul Mentor pentru excelenţă în educaţie se pot face până la sfârşitul anului | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 25 octombrie 2021
Home » Societate » Nominalizările la Premiul Mentor pentru excelenţă în educaţie se pot face până la sfârşitul anului
Nominalizările la Premiul Mentor pentru excelenţă în educaţie se pot face până la sfârşitul anului

Nominalizările la Premiul Mentor pentru excelenţă în educaţie se pot face până la sfârşitul anului

În fiecare an, 10 profesori şi antrenori sunt recompensaţi cu Premiul Mentor pentru excelenţă în educaţie. Premiul este acordat în cadrul unui program început, în 2010, din dorinţa de a atrage atenţia opiniei publice asupra acelor profesori, educatori, antrenori, mentori, care au avut un rol important în viaţa discipolilor lor, au descoperit şi au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbră primii paşi, al căror devotament şi entuziasm au contribuit esenţial la dezvoltarea, punerea în valoare a talentelor lor.

Aşadar, pot fi nominalizaţi, până la sfârşitul anului, acei profesori, antrenori, mentori care au reuşit şi reuşesc să stimuleze copii talentaţi, care îi pregătesc pentru a face faţă competiţiilor, care caută în permanenţă posibilităţile lor de dezvoltare. Organizatorii doresc să fie nominalizate persoanele care a căror excelenţă educativă a condus generaţii întregi spre succes, a căror activitate însă a rămas în umbră, fără recompense morale sau materiale.

Cine poate face nominalizările? Orice persoană, atât în nume propriu, cât şi în numele unui grup, detaliile şi formularul de nominalizare găsindu-se pe site-ul Fundaţiei Pentru Comunitate – https://pentrucomunitate.ro/ro/mentor.

Potrivit organizatorilor – Fundaţia Pentru Comunitate, din fondurile asigurate de Compania MOL România – premiul constă dintr-un trofeu realizat de artistul sticlar Ioan Nemţoi şi o sumă în valoare de 8.000 de lei, gala de premiere urmând să aibă loc în primăvară.

De când se organizează acest eveniment, 11 harghiteni au fost recompensaţi cu Premiul Mentor. Cei mai mulţi au fost profesori, dar printre laureaţi s-au numărat şi un pictor şi, un antrenor.

LIVIU C.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.