Ministrul Turismului, Bogdan Trif, în control la „Sania de vară” și la Centrul Balneoclimateric din Borsec | Informația Harghitei - jurnal independent
joi , 2 decembrie 2021
Home » Economic » Ministrul Turismului, Bogdan Trif, în control la „Sania de vară” și la Centrul Balneoclimateric din Borsec
Ministrul Turismului, Bogdan Trif, în control la „Sania de vară” și la Centrul Balneoclimateric din Borsec

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, în control la „Sania de vară” și la Centrul Balneoclimateric din Borsec

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a inspectat, astăzi, stadiul lucrărilor pentru „Sania de vară” din Borsec, proiect pentru care Ministerul Turismului a decontat prima tranșă de bani – 776.000 lei. Tot astăzi ministrul Bogdan Trif a vizitat și șantierul de lucrări de la centrul balneoclimateric din Borsec, proiect finanțat tot prin Ministerul Turismului.

„Am ținut neapărat să văd progresul acestui proiect finanțat de Ministerul Turismului și mă bucur că autoritățile locale de aici au demarat lucrările pentru sania de vară, mai ales că Ministerul Turismului a plătit deja contravaloarea primei tranșe. Așteptăm cea de-a doua factură pentru echipamentele necesare construirii acestei instalații. Așa cum am spus și când am semnat contractul, este important ca în regiunile montane să dezvoltăm obiective pentru ca aceste zone să fie atractive pentru turiști în orice zi a anului și astfel România va dobândi caracterul de destinație pentru 365 de zile”, a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif.

Contractul de finanțare pentru “Sania de vară” din orașul Borsec a fost semnat în urmă cu trei luni, iar investiția se ridică la peste 5 milioane de lei, sumă pentru care Ministerul Turismului contribuie cu 90% din investiția de bază.

Cu detalii vom reveni în zilele următoare, atât în ediția on-line, cât și în cea print.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.