Microbuz cu 19 călători, răsturnat în zona Vârfului Creanga | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 4 decembrie 2021
Home » Societate » Microbuz cu 19 călători, răsturnat în zona Vârfului Creanga
Microbuz cu 19 călători, răsturnat în zona Vârfului Creanga

Microbuz cu 19 călători, răsturnat în zona Vârfului Creanga

Un microbuz cu 19 călători adulţi s-a răsturnat, azi, pe DN 15, la ieşirea din oraşul Borsec spre Topliţa. În urma accidentului, două persoane au fost transportate la spital, iar alte cinci au prezentat excoriaţii, nici un pasager nesuferind leziuni grave. Microbuzul din judeţul Mehedinţi efectua o cursă ocazională.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Harghita, Gheorghe Filip, a declarat că cel mai probabil accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum în curbă.

Potrivit acestuia, primii care au ajuns la faţa locului au fost poliţiştii, care au spart un geam lateral şi i-au scos din microbuz pe toţi cei 19 pasageri şi conducătorul auto.

Aproximativ o oră s-a circulat pe un singur sens de mers. „După extragerea victimelor şi cercetarea la faţa locului, s-a degajat carosabilul prin repunerea pe roţi a microbuzului”, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita.

Pentru acordarea primului-ajutor şi transportarea victimelor, la locul accidentului s-au deplasat trei ambulanţe SMURD, o autospecială cu modul de descarcerare şi două ambulanţe SAJ Harghita. (Şt.P.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.