Klaus Iohannis, la depunerea candidaturii: ŞTIU ce trebuie făcut şi împreună cu un guvern pro european, în jurul PNL-ului, vom face această muncă pentru români! | Informația Harghitei - jurnal independent
joi , 2 decembrie 2021
Home » Politic » Klaus Iohannis, la depunerea candidaturii: ŞTIU ce trebuie făcut şi împreună cu un guvern pro european, în jurul PNL-ului, vom face această muncă pentru români!
Klaus Iohannis, la depunerea candidaturii: <i>ŞTIU ce trebuie făcut şi împreună cu un guvern pro european, în jurul PNL-ului, vom face această muncă pentru români!</i>

Klaus Iohannis, la depunerea candidaturii: ŞTIU ce trebuie făcut şi împreună cu un guvern pro european, în jurul PNL-ului, vom face această muncă pentru români!

Preşedintele Klaus Iohannis, în aplauzele a 3.000 de susţinători, însoţit de preşedintele Partidului Naţional Liberal Ludovic Orban şi mai mulţi lideri ai partidului şi-a depus oficial candidatura pentru alegerile prezidenţiale.

La Biroul Electoral Central s-au depus peste 2.200.000 de semnături. Candidatul Partidului Naţional Liberal a fost întâmpinat de peste 3.000 de susţinători care au scandat minute în şir: „Iohannis! Iohannis! Iohannis! Iohannis!”. Preşedintele a strâns mâinile simpatizanţilor şi şi-a făcut selfie-uri cu mulţi dintre cei prezenţi.

Sunt foarte bucuros că pot să vă anunţ: mi-am depus candidatura pentru încă un mandat de Preşedinte al României şi, împreună cu documentele mele, am depus, împreună cu PNL, peste 2.200.000 de semnături ale românilor care susţin această candidatură. Este un număr imens şi acest lucru mă bucură foarte, foarte mult. În acelaşi timp, trebuie să spun că sunt foarte bucuros că s-a reuşit această acţiune de strângere de semnături evident prin şi cu sprijinul PNL, al Partidului Naţional Liberal, şi al celor care au dorit să fie alături de noi”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis în faţa simpatizanţilor.

Totodată, Klaus Iohannis a evidenţiat motivele pentru care îşi doreşte un nou mandat:

„Este o perioadă complicată pentru România şi este nevoie de o muncă imensă pentru a repara tot ce a stricat PSD în aceşti aproape trei ani. Este nevoie însă, şi aici cu toată lumea cred că suntem de acord, este nevoie de modernizarea României, este nevoie de spitale moderne, este nevoie de autostrăzi, este nevoie de şcoli curate, este nevoie de o administraţie care are în centrul ei cetăţeanul şi nu aparatul funcţionăresc. Iar toate aceste lucruri trebuie realizate, trebuie reclădite şi trebuie să înţelegem cu toţii că acest lucru poate să fie denumit simplu: România normală. Ceea ce îmi doresc eu pentru ţara mea, pentru România, este o Românie normală, asta însemnând instituţii funcţionale, respectarea cu sfinţenie a drepturilor cetăţeneşti. România normală este o ţară din care tinerii nu mai vor să plece. România normală este ţara în care mulţi dintre cei care au plecat vor să se întoarcă cu drag şi cu speranţă.

Preşedintele a fost foarte ferm şi a subliniat că, pe perioada primului mandat, în ciudat imensei pagube produse de PSD, a reuşit prin toate mijloacele constituţionale şi instrumentele de care a dispus să prevină foarte multe stricăciuni, planificate de social democraţi.

„În aceşti ani trebuie să vedem imensa pagubă produsă de PSD şi cred că pot să spun, acum, la sfârşit de mandat, că am reuşit, prin mijloacele constituţionale, prin instrumentele la dispoziţia Preşedintelui, să previn foarte multe din stricăciunile planificate de PSD. Chiar recent am avut o reuşită notabilă, foarte frumoasă, împreună cu românii, când am reuşit, la referendumul din 26 mai, împreună cu 6 milioane şi jumătate de români, să oprim distrugerea justiţiei planificată şi pusă parţial în operă deja de PSD”, a declarat Klaus Iohannis, la ieşirea de la Biroul Electoral Central.

În continuarea mesajului său, preşedintele Klaus Iohannis a transmis că suntem într-o perioadă complicată şi este necesară o muncă imensă de reconstruire a României care se poate face cu un guvern pro-european, ales democratic, în jurul PNL.

”Iată, aici ne aflăm acum şi este nevoie de muncă de reconstruire, de resetare, de normalizare, de modernizare a României. Sunt dispus să conduc această muncă, ştiu ce trebuie făcut şi împreună cu un guvern pro-european, un guvern ales democratic, un guvern care se va constitui fără îndoială în jurul PNL, vom face această muncă. Vom face această muncă pentru români! Îmi doresc acest al doilea mandat pentru a conduce această muncă de modernizare, europenizare, normalizare a României, a declarat preşedintele Iohannis.

La plecare, preşedintele Klaus Iohannis a salutat oamenii veniţi să îşi arate sprijinul pentru obţinerea unui nou mandat de preşedinte al României şi a răspuns cu simpatie la numeroasele solicitări de selfie-uri şi autografe.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.