Incendiu la un atelier de prelucrare a lemnului din Brădești (Imagini video) | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 18 mai 2022
Home » Societate » Incendiu la un atelier de prelucrare a lemnului din Brădești (Imagini video)
Incendiu la un atelier de prelucrare a lemnului din Brădești (Imagini video)

Incendiu la un atelier de prelucrare a lemnului din Brădești (Imagini video)

Peste 80 de pompieri militari și civili din cadrul subunităților de intervenție Odorheiu Secuiesc și Miercurea Ciuc, precum și ai serviciilor voluntare pentru situații de urgență din Brădești, Dealu, Mugeni, Satu Mare, Vlăhița și Zetea acționează pentru lichidarea unui incendiul izbucnit la un atelier de prelucrare a lemnului din comuna Brădești. Se intervine cu 14 autospeciale de stingere.

Potrivit biroului de presă al ISU Harghita, suprafața afectată este de aproximativ 500 mp, pompierii reușind limitarea propagării flăcărilor la alte două ateliere din imediata apropiere.

Intervenția este îngreunată din cauza cantității mari de materiale combustibile și a lipsei surselor de apă, alimentarea autospecialelor de intervenție realizându-se în navetă, de la hidranții cei mai apropiați. La finalizarea misiunii de stingere se va stabili cauza probabilă a izbucnirii incendiului.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.