Abonamente în format PDF

Cu doar 16 lei/lună (150 de lei/an) puteți avea
în căsuța dvs. de e-mail ziarul nostru în format PDF.
Detalii la informatiahr@gmail.com.


Focar de COVID-19 la echipa de fotbal FC Miercurea Ciuc | Informația Harghitei - jurnal independent
vineri , 22 ianuarie 2021
Home » Sport » Focar de COVID-19 la echipa de fotbal FC Miercurea Ciuc
Focar de COVID-19 la echipa de fotbal FC Miercurea Ciuc

Focar de COVID-19 la echipa de fotbal FC Miercurea Ciuc

Un număr de 11 jucători și membri ai staff-ului echipei de fotbal FC Miercurea Ciuc au fost confirmați, de la începutul săptămânii, cu virusul SARS-CoV-2.

Primarul municipiului Miercurea Ciuc, Ráduly Róbert Kálmán, a declarat că primul jucător a fost confirmat luni, acesta fiind simptomatic. Marți au fost făcute alte teste, înainte de meciul cu AFC Odorheiu Secuiesc, fiind depistați pozitivi alți jucători. Iar dintre cei care s-au deplasat la Odorheiu Secuiesc, alți doi au fost confirmați ieri. Astăzi au fost făcute alte teste, rezultatele urmând să fie primite în cursul zilei.

„În total sunt în jur de 11 jucători și membri ai staff-ului confirmați cu SARS-CoV-2. E un număr semnificativ, de aceea s-a cerut și amânarea meciului de la Buzău de mâine dimineață”, a spus primarul.

Edilul a mai susținut că, după cunoștințele sale, în localitate mai sunt focare de infecții cu noul virus la Consulatul Ungariei și la Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc, iar la Liceul de Artă „Nagy István” elevii învață de la distanță.

În acest context, în care numărul infectărilor cu SARS-CoV-2 este în creștere, Ráduly Róbert Kálmán i-a îndemnat pe locuitorii municipiului reședință de județ să fie „mai cumpătați”, pentru că atunci vor avea grijă și de ei, dar și de ceilalți. (Șt.P.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.