Abonamente în format PDF

Cu doar 16 lei/lună (150 de lei/an) puteți avea
în căsuța dvs. de e-mail ziarul nostru în format PDF.
Detalii la informatiahr@gmail.com.


HOCHEI PE GHEAŢĂ Finală românească în Liga Erste | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 12 aprilie 2021
Home » Sport »
HOCHEI PE GHEAŢĂ
Finală românească în Liga Erste
<h5><i>HOCHEI PE GHEAŢĂ</h5></i> Finală românească în Liga Erste

HOCHEI PE GHEAŢĂ
Finală românească în Liga Erste

  • Sport Club M. Ciuc a câștigat primul meci

În liga maghiaro-română de hochei pe gheaţă, finala din acest sezon se dispută între Sport Club Miercurea şi Corona Braşov.

La start au fost 10 echipe, dintre care 3 din România (cele două amintite anterior şi HC Gheorgheni) şi 7 din Ungaria, sezonul regulat fiind câştigat, în premieră, de Corona Braşov. În sferturi, ciucanii au trecut de hocheiştii din Gheorgheni cu scorul general de 4-1 la partide, în timp ce braşovenii s-au impus în faţa echipei maghiare Opten Vasas cu 4-3 la partide. În semifinale, Corona Braşov a jucat cu DEAC, scorul la partide fiind de 4-2, iar Sport Club cu Ferencváros, ciucanii impunându-se tot cu 4-2.

Aşadar, finala se dispută între echipele care domină hocheiul românesc de mai mulţi ani. Se va juca după sistemul cel mai bun din 7 meciuri, patru partide fiind programate la Braşov, iar trei la Miercurea Ciuc.

Finala a început aseară, când s-a disputat prima partidă de la Braşov. Ciucanii s-au impus cu 3-0 (0-1, 0-1, 0-1), prin golurile reușite de Bíró Tamás, Eduard Cășăneanu și Combs John Anthony.

A doua partidă se joacă astăzi, tot la Braşov, după care meciurile se vor muta la Miercurea Ciuc (pe 3 şi 4 aprilie). Va urma pe 6 aprilie jocul de la Braşov, pe 8 cel de la Miercurea Ciuc, iar dacă va mai fi nevoie, din nou la Braşov.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.