Percheziții la persoane bănuite de trafic și consum de droguri Cinci harghiteni și un covăsnean suspecți pentru trafic și consum ilicit de droguri | Informația Harghitei - jurnal independent
vineri , 12 august 2022
Home » Societate »
Percheziții la persoane bănuite de trafic și consum de droguri
Cinci harghiteni și un covăsnean suspecți pentru trafic și consum ilicit de droguri
<h5><i>Percheziții la persoane bănuite de trafic și consum de droguri</i></h5> Cinci harghiteni și un covăsnean suspecți pentru trafic și consum ilicit de droguri

Percheziții la persoane bănuite de trafic și consum de droguri
Cinci harghiteni și un covăsnean suspecți pentru trafic și consum ilicit de droguri

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Harghita – B.C.C.O. Târgu Mureș, sprijiniți de colegi din județele Harghita și Covasna, au efectuat, la mijlocul săptămânii, au efectuat 8 percheziții domiciliare, 7 dintre acestea în județul Harghita și una în județul Covasna.

În urma acestor percheziții, au fost descoperite și ridicate diferite cantități de droguri de risc și mare risc, respectiv cannabis, comprimate ecstasy, 8 grindere  cu urme de cannabis, 6 telefoane mobile, 1 mini-cântar electronic și 700 de lei, bani despre care există suspiciunea că provin din vânzări de droguri.

Potrivit biroului de presă al IPJ Harghita, față de cele 5 persoane, se efectuează cercetări, de către procurorul din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Harghita, pentru săvârşirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și deținere de droguri de risc și mare risc, pentru consum propriu, fără drept.

Dintre persoanele suspecte, față de una, Tribunalul Harghita a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, iar față de un alt bărbat procurorul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Harghita a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.