Bărbatul bănuit de violarea unei fetițe de 12 ani, reținut | Informația Harghitei - jurnal independent
joi , 8 iunie 2023
Home » Societate » Bărbatul bănuit de violarea unei fetițe de 12 ani, reținut
Bărbatul bănuit de violarea unei fetițe de 12 ani, reținut

Bărbatul bănuit de violarea unei fetițe de 12 ani, reținut

Un bărbat de 55 de ani, din comuna Ciceu, suspect de violul comis asupra unei fete de 12 ani, din aceeași localitate, a fost identificat și reținut.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, ieri, Poliţia Municipiului Miercurea-Ciuc a fost sesizată telefonic, de o femeie din comuna Ciceu, despre faptul că fiica sa, în vârstă de 12 ani, a fost victima unei agresiuni sexuale.

Din primele cercetări a rezultat că, în jurul orei 16:00, un vecin al familiei „ar fi chemat-o pe copilă în locuinţa sa şi ar fi abuzat-o sexual”.

Individul nu a fost găsit în incinta ori în preajma imobilului său, astfel încât poliţiştii au demarat activităţi specifice de căutare în zonă, sens în care a fost alertat întregul efectiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita.

Conform sursei citate, în această după-amiază, suspectul de 55 de ani a fost prins de polițiști. El a fost găsit la o stână situată la aproape 10 km de Ciceu.

După ce vor fi îndeplinite procedurile privind introducerea în Arestul IPJ Harghita din Miercurea Ciuc, mâine bărbatul va fi prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.

 

 

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.