Agent de securitate la un club din Miercurea Ciuc, arestat preventiv după ce a fost prins în timp ce vindea droguri unui consumator | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 18 octombrie 2021
Home » Societate » Agent de securitate la un club din Miercurea Ciuc, arestat preventiv după ce a fost prins în timp ce vindea droguri unui consumator
Agent de securitate la un club din Miercurea Ciuc, arestat preventiv după ce a fost prins în timp ce vindea droguri unui consumator

Agent de securitate la un club din Miercurea Ciuc, arestat preventiv după ce a fost prins în timp ce vindea droguri unui consumator

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Harghita au dispus, astăzi, reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui agent de securitate la un club din Miercurea Ciuc, în vârstă de 44 de ani, pentru săvârșirea infracțiunilor  de trafic de droguri de  risc  și efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație. În aceeași zi, la solicitarea procurorului, Tribunalul Harghita a dispus arestarea preventivă a suspectului.

Ieri, la ora 22:30, „lucrătorii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Harghita din cadrul BCCO Tg. Mureș, cu sprijinul lucrătorilor Brigăzii Operațiuni Speciale Târgu Mureș și IPJ Harghita, sub coordonarea procurorului DIICOT – Biroul Teritorial Harghita, pe raza municipiului Miercurea-Ciuc, în zona discotecii (clubului) AMI, au procedat la prinderea în flagrant a numitului D.T. în timp ce comercializa unui consumator un plic conținând circa 1 gram de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive. Cu ocazia percheziționării autoturismului suspectului au mai fost descoperite și ridicate alte 4 plicuri conținând același tip de substanțe, deținute în vederea comercializării”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Harghita.

Conform sursei citate, au mai fost găsite și ridicate mai multe sume de bani (lei, forinți și euro) „cu privire la care există suspiciunea că ar proveni din comercializarea drogurilor și a substanțelor susceptibile de a avea efecte psihoactive”.

La percheziția domiciliară a imobilului în care locuiește agentul de securitate a mai fost descoperită cantitatea de aproximativ 40 de grame muguri de cannabis și un mini-cântar electronic.

În urma unei alte percheziții efectuate astăzi, a mai fost descoperită o altă cantitate de cannabis, deținută în vederea consumului propriu.

„Cercetările continuă în cauză existând probe că numitul D.T. ar fi comercializat pe raza bazinului Miercurea Ciuc droguri de risc (cannabis) și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive către diferite persoane”, se mai precizează în comunicat. (Șt.P.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.