5 seriale pe care merită să le vezi la foc automat | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 27 noiembrie 2021
Home » Timp Liber » 5 seriale pe care merită să le vezi la foc automat
5 seriale pe care merită să le vezi la foc automat

5 seriale pe care merită să le vezi la foc automat

(articol publicitar)

Unele sezoane sunt atât de bune încât îți vine să vezi episod după episod și te dezlipești cu greu de televizor. Iar în acest articol vei găsi 5 dintre cele mai populare seriale pe care merită să faci binging.

Iată recomandările:

1. La Casa de Papel – Unul dintre cele mai tari seriale din istoria Netflix, deși este în limba spaniolă. Recent au fost lansate primele episoade din partea a cincea, iar spre finalul anului sunt așteptate și ultimele din acest sezon. La Casa de Papel redă povestea echipei de hoți ce îl are în frunte pe El Profesor, un geniu cu aspect de tocilar, care gândește cu atenție fiecare detaliu pentru a reuși cel mai mare jaf din istorie, în timp ce contracarează fiecare mutare a autorităților. Este un serial în care acțiunea și suspansul sunt prezente în cote mari, iar intriga este și ea excelentă. În plus, La Casa de Papel a primit și numeroase premii în întreaga istorie.

2. Narcos – În primele două sezoane, acțiunea din Narcos s-a axat pe povestea lui Pablo Escobar, dar și pe încercările agenților DEA de a-l prinde. În schimb, după uciderea lui Pablo Escobar, acțiunea s-a mutat către rivalii celor din Medellin, Cartelul Cali. Narcos a avut un succes fulminant, ceeea ce a făcut ca din acest serial să fie inspirate și alte produse, precum colecții de haine, ori jocuri. Unul dintre ele este disponibil pe cazinoul online NetBet. Acesta redă acțiunea din Narcos, iar printre simboluri sunt Pablo Escobar și agenții Pena și Murphy. Jocul poate fi găsit pe NetBet, operator care se remarcă și prin bogata secțiune de pariuri sportive, disponibilă la adresa sport.netbet.ro.

3. Snowpiercer – O adevărată revelație a fost acest serial, inspirat din filmul cu același nume. În Snowpiercer, cunoscut și sub numele Expresul Zăpezii, acțiunea redă un scenariu apocaliptic. Pământul a înghețat și viața mai era posibilă doar într-un tren cu 1.001 de vagoane. Aici se aflau și ultimii supraviețuitori, împărțiți în mai multe clase sociale. De la lux până la “Coadă”, oamenii aflați în spatele trenului, care nu aveau voie să aibă contact cu restul pasagerilor. Dar lupta pentru supraviețuire și putere a dat naștere unui serial excelent. Până acum au fost lansate două sezoane din Snowpiercer, iar în perioda următoare este așteptat și sezonul cu numărul 3. Distribuția îi are în prim plan pe Jennifer Connelly, Daveed Diggs și Mickey Sumner.

4. Suits – Cine ar fi crezut că un serial cu avocați poate fi și unul plin  de umor? Suits este dovada că se poate. Suits îmbină scenele de suspans cu umor. Acțiunea îi are în prim plan pe Harvey Specter, un avocat excelent, și Mike Ross, protejatul său, care a fost angajat ca avocat deși nu avea studiile necesare și nici licență. Protejat de Harvey, Mike Ross are o ascensiune fulminantă, ajutat și de capacitatea sa de a memora orice citește. Dar secretul său legat de lipsa studiilor reprezintă o adevărată provocare. Suits are un total de 9 sezoane și s-a încheiat după 134 de episoade. Acest serial este recunoscut și pentru faptul că a avut-o în distribuție pe Meghan Markle.

5. Peaky Blinders – Acțiunea din această producție are loc în orașul britanic Birmingham în anul 1919. Aici, familia Shelby pune control pe tot orașul, iar corupția este în floare. Apariția inspectorului Campbell le dă însă planul peste cap și generează  multe situații tensionate în Birmingham, unde gruparea cunoscută și sub numele “Șepcile ascuțite” domină totul. Peaky Blinders are 6 sezoane și este foarte popular.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.